Minden eddiginél nagyobb bevásárlóközpont nyílik Fuerteventurán

logo_fuerte.jpg

A Corralejoban zöld utat kapott új bevásárlóközpont terve, amely Fuerteventura legnagyobb és legfényűzőbbje lesz. A beruházó nem más mint a belga Seniorbel vállalat, akik több mint egy évtizede Tenerifén működnek, a beruházás összértéke pedig 20 millió euró.

corralejo-fuerteventura_4.jpg

A Global Park Fuerteventura nevű új komplexum a térség két legrangosabb turisztikai komplexumában, Corralejoban található és 23 000 m2-en a becsélesek szerint évente 2 millió látogatót vonz majd a kis- és nagyvállalkozások számára.

Az IMMO LEDUC SL cég tulajdonában lévő utolsó kereskedelmi telken épül, C/La Pardelában, La Oliva településen, amely körülbelül 25 km-re van a fővárostól, Puerto del Rosariotól, a sziget északi részén. Az éppítettők szerint „a park kiváltságos kereskedelmi helyen található, nagyon közel az egy éve épült Lidl és Mercadona szupermarketekhez, rendkívül dinamikus területen.”

Az akadálymentesítést figyelembe vették, és 375 parkolóhellyel rendelkezik majd, amelyek megkönnyítik a látogatók hozzáférését.

A Seniorbel elkötelezettsége a Kanári-szigetek iránt:
A tenerifei székhelyű Seniorbel felgyorsította a Kanári-szigetekre vonatkozó terjeszkedési terveit. Csakúgy, mint ez a kereskedelmi központ, egy 55 luxuslakásból álló új építésű komplexumot készülnek beindítani a tengertől 300 méterre Guía de Isora-ban (Dél-Tenerife), egy olyan területen, ahol több 5 csillagos GL szállodai projekt is folyamatban van. Ezenkívül luxusvillaprojektjei vannak Tenerife déli részén, Barranco del Inglés környékén, Costa Adejében.

el-campanario-corralejo-fuerteventura-800-450_1564600624_1.jpg