5 strand Fuerteventurán, mely a gyerekek kedvence lesz!

logo_fuerte.jpg

Kristálytiszta óceánpart, napsütés, óceán. A tökéletes leírása annak, amire most valószínűleg te is vágysz. Fuerteventura több mint 300 km-es partszakaszán minden fajta strandot megtalálsz: fehér homok, sárga homok, nudista, szörfös, gyerekbarát és még sorolhatnám...Ma az utóbbiról fogok írni, bemutatom neked a legjobb gyerekbarát strandokat! 

El Cotillo 

A sziget északnyugati részén fekvő város pontosan úgy néz ki a való életben, mint a fényképeken és képeslapokon. A város tengerpartján sekély türkízkék víz és hullámtörő van, így nem kell félteni a kicsiket.

el-cotillo-separadores1.jpg

Los Pozos 

A fővárosban, Puerto del Rosarioban található strandot szintén csak ajánlani tudom egy kellemes családi kikapcsolódáshoz. Nem messze találod a kikötőt is, emiatt nagy hullámtörő és elkerített partszakasz is van, így itt is nyugodtan pancsolhatnak a vízben a gyerekek..A közelben hangulatos éttermek, szuper fagyizók és kávézók vannak. 

img-20171103-113851-largejpg.jpg

Caleta de Fuste

A sziget középső részén található Caleta de Fuste, mindössze 7 kilométerre a sziget repülőterétől. A város strandjánál szintén kialakítottak egy hullámtörőt, ezért csendes partra számíts, hullám nélkül. Az aranyszínű homok rendkívül "puha" és tiszta. A közelben van egy bevásárlóközpont, ahol érdemes körülnézned, ha néhány ajándékra vágysz.

fue0030_caleta_beach_0416_01.jpg

Morro Jable 

Fuerteventura déli részén található Morro Jable, melynek hatalmas, rendkívül hosszú partja van így nyugodtan lehet lazítani, messsze a többi ember zajától az óceán hullámzását hallgatva. Azért ajánlom ezt a részt, mert nem csak a strandon lehet pihenni, hanem maga a város is rengeteg kikapcsolódási lehetőséget rejt. 

morro-jable-beach-135mm_1.jpg

Neked melyik a kedvenced? Írd meg nekem kommentben!