Ezek a legjobb szörfös helyek - 2. rész.

logo_fuerte.jpg

Az előző részből már megismerhettél 3 kiváló szörfös helyszínt Fuerteventurán, most pedig szeretnék neked még 3-at mutatni, amiket nem érdemes kihagyni! 

4. El Moro
Mivel az előző részben inkább a tapasztaltabb "hullámhódítóknak" adtam opciókat, most a kezdőknek és újrakezdőknek szeretnék megfelelő helyszíneket mutatni.
Az egyik ilyen például az El Moro strandja! Maga a strand gyönyörű: finom homok és kristálytiszta víz, jobbra-balra megfelelő hullámzás, gyenge közepes szél, ami igazán alkalmassá és széppé teszi a helyszínt az újoncok számára.

El Morot más néven Drop Beach-nek is nevezik, Corralejóban található, és számos parkolóhelyet kínál azok számára, akik autóval érkeznek ide.

surfer-playa-del-moro-surf-spot.jpeg

5. Punta Blanca strand
A következő állomás nem más mint Playa Blanca, ahol a sziget egyik neves szörfiskolája is található. A hullámok ideálisak azoknak a kezdőknek, akik csak most kezdik ismerkedni a szörfözéssel, mert minden típusú dagály és hullám megtalálható és egész évben kiegyensúlyozottan tudnak gyakorolni.

filename-398233-3425052258591.jpg

6. Flag Beach
Bár a szörfösök kedvenc célpontja, azoknak is kifejezetten ajánlott, akik szörfdeszkán remélik „elkapni” első hullámaikat. Az egyik dolog, ami miatt nagyon népszerű ez a strand, az az, hogy nagyon széles, így senkit sem fog zavarni az egyik vagy másik gyakorlása és könnyedén lehet tanulni a másiktól. Azok számára, akik nem rendelkeznek saját felszereléssel, deszka és búvárruha bérelhető a környéken, így igazán vonzó és kényelmes úticél.

A Flag Beach eléréséhez a sziget északkeleti irányába kell mennie, a Corralejo dűnék természeti parkja felé.

flagebeach_new-pic.jpg