Puerto del Rosario csodálatos strandjai

logo_fuerte.jpg

A Kanári-szigetek fehér vagy aranyhomokos paradicsomi strandjairól és kristálytiszta vizeiről ismertek, beleértve a fuerteventurai Puerto del Rosario-t is. Számos strand található a pihentető napok eltöltéséhez. Készen állsz a fürdőruháddal?

fuerteventura-puerto-del-rosario235-15652.jpg

Chica strand Puerto del Rosario-ban

Puerto del Rosario városi tanácsa visszaszerezte ezt a helyet, és egy kis oázissá változtatta, ahol napokat tölthetsz el élvezve a nyugalmat és gyűjtve a D-vitamint. A központi helyen, a sétány közelében található, fehér homokja és jól megőrzött kristálytiszta vize miatt a Chica Beach egy olyan hely, amelyet érdemes meglátogatni.

puerto-del-rosario_759.jpg

Puerto Lajas strand

Puerto Lajas egy régi falu mindössze 3 km-re található a fővárostól. Az FV 1-es úton haladva tudsz eljutni oda. A Puerto Lajas strand azért is különleges, mert ott lehet űzni vízi sportokat, például szörfözni vagy kiteszörfözni. Különleges fekete homokja pedg közelebb hozza a sziget vulkáni múltjához.

889000453.jpg

Caletillas Beach

A főváros déli részén találjuk a Caletillas strandot, amely Puerto del Rosario autentikus rejtett gyöngyszeme. Ez a vad strand teljesen el van szigetelve más helyektől, így jó hely a világtól való elszakadáshoz.

2018-10-15.jpg

Blanca strand Puerto del Rosario-ban

A főváros központi turisztikai strandjaként ismert Blanca Beach Puerto del Rosario a repülőtér közelében található. Ez a hely vonzza a vízi sportok szerelmeseit, mert itt lehet kiteboardozni és szörfözni. Ez a partszakasz a sétány mellett található, ahol élvezheti a fuerteventurai Puerto del Rosario legjobb szabadidős és gasztronómiai élményeit.

playa-blanca.jpg