Hat kihagyhatatlan program Caleta de Fuste-ben!

Fuerteventura keleti részének központja Caleta de Fuste, csupán 7 km távolságra fekszik a sziget nemzetközi repterétől. Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes kiindulópont, ha szeretnéd felfedezni a gyönyörű sziget északi és déli részét is.

A városban széles kínálat találsz kényelmes, modern, minden igényt kielégítő szállásból. Remek program lehetőségek, két golfpálya, bevásárlóközpontok, kaszinó, sportolási lehetőségek, vízisportok, megszámlálhatatlan étterem és bár várja a nyaralókat. Mindez gyönyörű, fehér homokos környezetben.

Az alábbiakban pedig néhány érdekességet sorolunk, amit semmiképp ne hagyj ki!

Egy nap a strandon

fuertevenmtura-1.jpg

Ha egy igazán pihentető napra vágysz, akkor tökéletes hely a csodás fehér homokos strand a város közelében, ahol mindenki élvezheti a lágy hullámokat és napsütést.

 

Vigyázat! Mélyvíz

buvar-fuerteventura.jpg

Búvárszemüveget fel! Merülj alá a habokban, és fedezd fel az óceán csodás élővilágát!

 

Belső harmónia

massage-fuerteventura-9.jpg

Relaxálj, kapcsold ki elméd, és élvezd, ahogy hivatásos szakemberek test és arckezelésekkel kényeztetnek. Próbáld ki a számos spa és thalasso fürdő egyikét: U Spa Barceló, Spa Hotel Los Geranios és Hesperides Thalasso Spa a Sheraton Hotelben.

 

Hullámokra fel!

surf.jpg

Mindig is szeretted volna kipróbálni a szörfözést? Caleta de Fuste az ideális hely!

 

Ínyenc kaland

gasztronomia-fuerteventura.jpg

Ki ne szeretné a finom spanyol borokat és a paellát. A helyi finomságokat és a nemzetközi konyha remekeit is megtalálod a Caleta de Fuste-i éttermekben…