Tudd meg, hogy mikor érdemes utazni

logo_fuerte.jpg

Fuerteventura a legszelesebb a Kanári-szigetek közül, de ez nem azt jelenti, hogy mindig és mindenhol fúj a szél. Vannak bizonyos időszakok és részek, ami szeles, ezáltal a szörfösök paradicsoma, és olyan helyek ahol tökéletes lehet pihenni a parton. 

 temporada-de-viento-fuerteventura.jpg

Fuerteventurán csodálatos festői tájakat ismerhetsz meg látogatásod alkalmával, ami miatt nem véletlen, hogy a világ minden tájáról érkeznek turisták. A legjobb az egészben, hogy bár Fuerteventura nagyon népszerű sziget, soha nem fogsz nagy tömegekkel találkozni, mint más desztinációkban, így az év bármely részében lehet élvezni.

Az igazság az, hogy minden évszakban nagyon jó Fuerteventurára utazni, ugyanis egész évben kellemes meleg időjárás vár rád.

 fuer-24-min1.jpg

Ha leginkább napozni szeretnél akkor leginkább április és október között érdemes utaznod, akkor van a legmelegebb és akkor van a legtovább világos. 
A hullámokat lovagolni szerető szörfösöknek azt javasolom, hogy képességeiktől függően válasszák meg a dátumot. Július és november között van az ideális időszak a kezdőknek, mivel a hullámok általában nem olyan erősek, mint az év más időszakaiban.
A sziget természete lenyűgöző, és egész évben látványos tájat kínál, de ha inkább felfedezni szeretnél mint strandolni akkor a november és április közötti időszakot javasolom.
Ha a legerősebb tengeri szelet keresed a kitesurfinghoz akkkor a legjobb időszak május és augusztus között van.

10-latnivalo-es-szorakozas-fuerteventuran-3.jpg

Amint láthatod, Fuerteventura mindenki számára tartogat látnivalókat és az év minden szakában, így bárki, aki úgy dönt, hogy ellátogat a szigetre, nagyszerű élményben lesz része. Fuerteventura az ideális úticél a következő kiruccanáshoz!

 strandok-5-ok-amiert-erdemes-fuerteventurara-utaznia.jpg