Fuerteventura: A Filmszakma Eldorádója - 2.rész

logo_fuerte.jpgFuerteventura a különleges és változatos tájai miatt ideális helyszínt biztosít a filmek számára. Az évek során számos híres filmstúdió és rendező választotta ezt a varázslatos helyet a filmforgatások számára, köszönhetően a sziget egész évben tartó napsütésének. Fedezzük fel, milyen hollywoodi produkciók készültek a homokos szigeten!

Star Wars: Solo Egy Star Wars Történet

A Star Wars-franchise egyik darabja, a "Solo Egy Star Wars Történet", több jelenetet is forgatott Fuerteventurán. A sziget lenyűgöző tájai és sivatagos területei tökéletes háttérül szolgáltak a sci-fi kalandokhoz.

solo.png

Fast & Furious 6

A „Fast & Furious 6” című akciófilm is részben Fuerteventurán készült. A sziget domborzata és egyedi tájai izgalmas autós üldözési jeleneteket biztosítottak a filmhez.

faf.png

Exodus: Istenek és Királyok

Ridley Scott eposzfilmje, az "Exodus: Istenek és Királyok", számos jelenetet vett fel a szigeten, melyek az ókori Egyiptomot szimbolizálták. A homokdűnék és a vulkanikus hegyek lenyűgöző atmoszférát teremtettek a filmben.

exodus.png

La La Land

A híres musical, a "La La Land" egyes jeleneteit is Fuerteventurán forgatták. A sziget gyönyörű homokos partjai és színpompás naplementéi hozzájárultak a film romantikus hangulatához.

lala.png

A Szövetség

A sci-fi thriller, "A Szövetség" (The Alliance) is részben Fuerteventurán készült. A sziget kietlen tájai és tengerpartjai lenyűgöző háttérként szolgáltak a filmhez.

szovetseg.png

Összegzés

Fuerteventura lenyűgöző tájai, változatos területei és állandó napsütése ideális helyszínt biztosít a filmszakma számára. A sziget már számos hollywoodi produkció helyszínéül szolgált, és továbbra is vonzza a filmeseket a lenyűgöző környezetével és varázslatos atmoszférájával.