3 indok, amiért még idén érdemes elutaznod Fuerteventurára

logo_fuerte.jpg

Európa legszebb strandjait itt találod!

Független értékelések szerint Európa legszebb strandjai közül jópárat Fuerteventurán találsz, melyek minden igényt kielégítenek: félreeső strandok és kényelmes, szolgáltatásokkal bőséggel ellátott partok, arany, fehér vagy néhány fekete homokos… Válassz igényeid szerint! Felkészültél egy igazi strandtúrára? 150 km hosszan gyönyörű strandok várnak Fuerteventurán!

ph28172.jpg

Kaland és történelem

Ha szereted a kalandot, akkor egy jeep túra, vagy a Tindaya hegy meglátogatása kötelező program! A legenda és az archeológusok kutatásai szerint egy szabadtéri imahely működött a Tindaya hegyen, ahol az esőért és a termények növekedéséért imátkoztak az őslakosok. A hely lejtőin ráadásul hosszú metszetek keletkeztek, amelyek úgy tűnik, hogy egy mintát követnek, és a többi sziget hegyeire mutatnak, de ezt a feltételezést még kutatják. A sziget rendkívül gazdag történelemben és kalandban, így rendkívül kedvező úticél azoknak szeretnek aktívan is kikapcsolódni a nyaralásuk során. 

jeep-safari-kirandulas-cofete-del-fuerteventura-2.jpg

Csak pihenj a homokban és hagyd, hogy elszálljanak a gondok

Fuerteventura nem igazán a tömegturizmus szigete. Sokkal inkább egy olyan hely, ahol a teljes kényelemre és a magányos nyaralásra is könnyen találsz megoldást, mindenki megtalálja a számítását. Természetesen mindenki máshogy nyaral, de egy dolog biztos: a homokos partok, a végtelen óceán, az egész éves napsütés garantált! Utazz el és fedezd fel ezt a paradicsomi szigetet Európában, ahol egész évben süt a nap!

kana_ri-kisokos-e_vszakok-idoja_ra_s-kana_ri-szigeteken-4.jpg